beeBeerschot AC
kvkKV Kortrijk
Datum: 22/09/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Chavarria als diepe spits op Het Kiel
Chavarria als diepe spits op Het Kiel
Foto: © SC

Met Beerschot en Kortrijk staan er vanavond twee ploegen tegenover elkaar die aan vertrouwen geen gebrek hebben. Wie van de twee zal het halen? U kan het hier volgen vanaf 20u.

Beerschot zit in de winning mood na drie overwinningen op rij en vooral de spectaculaire ommekeer tegen Standard van vorige week zal hen deugd gedaan hebben. Adrie Koster zal dan ook niet veel wijzigen. Enkel de geschorste Stijn Stijnen wordt vervangen door de 23-jarige Koen Van Langendonck.

Kortrijk staat momenteel vijfde en pakte thuis al punten tegen zowel Anderlecht als Club Brugge. Met Pablo Chavarria loopt er duidelijk ook een versterking rond bij de ploeg van Hein Vanhaezebrouck. De Argentijn mag opdraven als diepste spits met Nfor net achter hem. Mulemo komt in de ploeg als rechtsachter. Oussalah speelt als linksbuiten.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Beerschot is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Beerschot met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 210 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KVK  strijkt u 320 euro op.

Meer nieuws