cluClub Brugge
cerCercle Brugge
Datum: 23/09/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Jan Breydel
Live Buysse, Vadis en Lestienne in de basis
Tomas Taecke
| 0 reacties
Buysse, Vadis en Lestienne in de basis
Foto: © SC

Club Brugge en Cercle Brugge kruisen om 14.30u de degens in het Jan Breydelstadion. De enige stadsderby in de hoogste afdeling heeft vandaag meer om het lijf dan enkel een zege of drie punten.

De nummer één tegen de nummer laatst. Club Brugge is straks topfavoriet wanneer buur Cercle over de vloer komt. Terwijl groen-zwart de grote broer de voorbije seizoenen af en toe pijn kon doen, spreken alle cijfers vandaag in het voordeel van de competitieleider.

Cercle telt één op 24 en moet zo snel mogelijk punten zien te pakken. Club ging met de billen bloot in Bordeaux en gaat op zoek naar eerherstel. Geen van beide teams wil vandaag zonder punten het Jan Breydelstadion verlaten, al zou een puntendeling ook langs weerszijden heel wat emoties met zich meebrengen.

Bob Peeters mist zijn doelman Verbist, die door Coppens onder de lat vervangen wordt. Ook Smolders is nog steeds onbeschikbaar. Gregory Mertens liep zaterdag een spierscheur op en is eveneens out.

Georges Leekens mist op zijn beurt een handvol basisspelers. Zimling, Meunier, Donk, Larsen, Trickovski en Refaelov zijn out.

Leekens brengt Buysse voor het eerst aan de aftrap. Ook Lestienne en Vadis staan in de basis. Achterin twijfelt hij nog tussen Almeback en Engels, centraal liggen Jorgensen en Vazquez kort voor de aftrap in balans. Aan de overzijde staat Vidarsson centraal achterin, voorin flankeren D'Haene en Iachtchouk de diepe spits Uchebo.

Alexandre Boucaut is aangesteld om de derby in goede banen te leiden. Vanaf half drie is de partij LIVE te volgen op onze website.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Club is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Cercle daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 135 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Cercle  strijkt u 750 euro op.

Meer nieuws