Datum: 22/09/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Achter de Kazerne
Live KV Mechelen wil bevestigen
Fabian Morren
| 0 reacties
KV Mechelen wil bevestigen
Foto: © SC

KV Mechelen wil tegen Bergen een vervolg breien aan de knappe uitoverwinning tegen AA Gent van vorige week. Dan moet het de punten thuis houden tegen Bergen.

Er was toch wat kritiek gekomen op KV Mechelen. De start was dan ook behoorlijk mager. Met amper vijf punten uit zes wedstrijden bleef het team van Harm Van Veldhoven onder de verwachtingen. Mogelijk kwam vorig week de kentering.

Mechelen won met 0-2 op AA Gent. Een mooi resultaat, dat vandaag om een bevestiging vraagt. De tegenstander is Bergen. Wat je de Henegouwers niet kan verwijten, is dat men niet aan het spektakel denkt. Vorige week werd er nog met 2-3 verloren van Charleroi.

Malinwa en Bergen hebben evenveel punten in het klassement. Bij een overwinning kunnen ze een stap dichter bij de subtop komen. Mechelen moet het wel stellen zonder Renard en ook nog steeds zonder De Petter. Bij Bergen is Franquart geschorst.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

KV Mechelen is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Malinwa met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 190 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bergen strijkt u 370 euro op.

Meer nieuws