Datum: 24/08/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Guldensporenstadion
Live Santini met de aansluitingstreffer, kan het nog?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Santini met de aansluitingstreffer, kan het nog?
Foto: © SC

KV Kortrijk neemt het vanavond in het eigen Guldensporenstadion op tegen KV Mechelen. Tussen de twee ploegen, die vooraf in elkaars buurt voorspeld werden, gaapt na vier wedstrijden al een kloof van zes punten.

Veel heeft te maken met een flinke dosis pech voor KV Mechelen. Tegen zowel Club, Gent als Standard verdienden de Kakkers meer dan wat ze kregen. Een pijnpunt blijft de afwerking, al hoopt men achter de kazerne dat Prodell en Mokulu hun percentage opvijzelen tegen Kortrijk.

Bij de bezoeker is naast de langdurig geblesseerde Steven De Petter ook Thomas Enevoldsen nog niet fit. De rest van de selectie zit zo fris als een hoentje.

Selectie KV Mechelen: Bateau, Biebauw, Biset, Cordaro, De Witte, Destorme, Diabang, Ghomsi, Iddi, Junker, Karahmet, Michalski, Mokulu, Pacovski, Prodell, Rits, Van Damme, Van Loo en Vandam.

Bij KV Kortrijk loopt het seizoen, ondanks het verlies van Brecht Dejaegere, vrij vlot. Het team nestelde zich met een knappe 7 op 12 bij de kanshebbers voor play-off I. Behalve Olivier Verstraete en Jimmy Kamghain is iedereen fit bij Kortrijk. Kapitein Nebojsa Pavlovic is geschorst.

Kan Santini opnieuw scoren?

De goals van Kortrijk komen dezer dagen van Ivan Santini. Gok op een doelpunt van de imponerende spits. Als Santini scoort, krijg je bij een gok van 60 euro maar liefst 135 euro. Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws