kvoKV Oostende
ohlOH Leuven
0-1
37' Mohamed Messoudi (pen)
Yohan Brouckaert (pen) 61'
1-1
Datum: 10/08/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Diaz Arena
Live 1-1 na twee strafschopdoelpunten
1-1 na twee strafschopdoelpunten
Foto: © SC

Vanavond ontmoeten Oostende en Oud- Heverlee Leuven elkaar in het Albertparkstadion. Beide ploegen hebben een 0 op 6 en willen weg van de laatste plaats. Wie zal het halen aan de kust? Volg het hier live mee ...

Oostende werd op speeldag 1 helemaal weggespeeld door Racing Genk, maar tegen Club Brugge was er duidelijk een positieve evolutie merkbaar. Nu komt OHL op bezoek en dat kan voor de troepen van Vanderbiest misschien wel een eerste keer puntengewin opleveren dit seizoen. Bovendien won de toenmalige tweedeklasser vorig jaar in de beker van de Leuvenaars: het werd toen 2-1. 

De kustploeg recupereert mogelijk ook ervaren rot Jimmy Hempte in de selectie. De spatader in de kuit is verwijderd en zorgt niet meer voor problemen.

Selectie Oostende: Kudimbana, Brillant, Hempte, De Schutter, Desaer, Van Imschoot, Depoitre, Jonckheere, Brouckaert, Schmisser, Siani, Luissint, Foket, Moreels, Kaminiaris, Martens, Pierre, Dequaire, Lumesnil.

Bij Leuven is het zo mogelijk nog meer van moeten. De 0 op 6 tegen Kortrijk en Genk is op zich geen schande, maar de Leuvenaars wilden dit seizoen doorgroeien richting plek 8 en dan moet Oostende zeker opzij geschoven worden. 

Selectie OHL: Bailly, Lenaerts, Gillekens, Pettersson, Robson, Thompson, Bastiaens, Wijns, Bandalovski, Buysens, Subasic, Van Goethem, Geraerts, Maia, Messoudi, Ngolok, Ogunjimi, Cerigioni, Ibou, Ruytinx, Azevedo, Dehond.

Kan Oostende de punten aan de kust houden?

Waag een gokje bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je maar liefst 132 euro als Oostende de punten thuis kan houden. Denk je eerder dat de partij op een puntendeling uitdraait? Een gokje van 60 euro levert in dat geval 210 euro op. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws