Datum: 10/08/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Cercle klimt op gelijke hoogte
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Cercle klimt op gelijke hoogte
Foto: © SC

Met Lierse en Cercle Brugge staan vanavond twee teams tegenover elkaar die hopen een rustig seizoen te kunnen doormaken. Snelle puntenwinst is dan wel een must.

Voor Lierse wordt het de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Eerder deze week trok een windhoos over het stadion en werd een deel van het dak van de tribune beschadigd. Dat werd ondertussen hersteld zodat het Lisp straks het decor is voor de partij tegen Cercle.

De Pallieters willen maar al te graag de nul van het bord vegen. Om de rust te bewaren moeten de troepen van Stanley Menzo, na de kansloze nederlaag op Standard, vanavond punten pakken. De oefenmeester kan daarvoor rekenen op een volledig fitte kern. De coach zal op enkele posities sleutelen aan zijn elftal. "Ik sluit niet uit dat ik veranderingen doorvoer", liet hij immers optekenen.

Cercle begon aan het nieuwe seizoen met een gelijkspel tegen Bergen maar ging daarna zwaar onderuit tegen Anderlecht. Lorenzo Staelens kan geen beroep doen op de geblesseerden Naudts en en Buyl. 

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 132 euro als favoriet Lierse de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Oostende, dan kan je dat maar liefst 180 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws