kvmKV Mechelen
cluClub Brugge
Seth De Witte (pen) 71'
1-1
1-2
85' Timmy Simons (pen)
Datum: 17/08/2013 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Achter de Kazerne
Live Simons scoort, Club weer op voorsprong
Simons scoort, Club weer op voorsprong
Foto: © SC

Met een één op negen is KV Mechelen niet echt schitterend aan de competitie begonnen. Vandaag om 18u komt Club Brugge op bezoek en dus weer geen makkelijke opdracht om punten te pakken. De blauw-zwarten willen immers ook de kritiek doen verstommen.

KV Mechelen recupereert alvast David Destorme na schorsing en Abdul Iddi na blessure. Sheldon Bateau is wel nog twijfelachtig en moet vandaag een laatste test afleggen. Indien hij moet afhaken komt Michalski of Van Damme in de ploeg.

Bij Club Brugge hebben ze wel 7 op 9, maar de uitschakeling in de Europa League weegt zwaar door. En het spel is ook in de competitie nog niet fantastisch geweest. Bovendien moet Club het de komende weken zonder Jonathan Blondel en Victor Vazquez stellen. En ook Vadiz Odjidja en Jim Larsen zijn nog steeds onbeschikbaar. 

Achteraan zal Duarte waarschijnlijk weer naar de bank verhuizen en staan Engels en Mechele weer naast elkaar. Op het middenveld zal Garrido teruggrijpen naar het trio Simons-Adu-Wang met Refaelov en Lestienne in steun van De Sutter.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 135 euro als favoriet Club Brugge de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van KV Mechelen, dan kan je dat 174 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws