staStandard
ohlOH Leuven
1-0
Datum: 18/08/2013 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Wat kan OHL aan de achterstand doen?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Wat kan OHL aan de achterstand doen?
Foto: © SC

Standard is dé ploeg in vorm. De Rouches wonnen al hun wedstrijden tot dusver, in de competitie en in Europa. OH Leuven lijkt op papier een formaliteit voor de competitieleider. De Camargo, Iandoli en Mpoku mogen starten. Van Damme is geschorst.

De troepen van Guy Luzon kaapten vorige week de drie punten mee uit Genk na het snelste doelpunt ooit in de Jupiler Pro League en een mooie vrije trap van Mpoku in de slotfase. Daarmee is Standard de enige ploeg die nog het maximum van de punten telt. 

Luzon kan voor de partij tegen OH Leuven geen beroep doen op Jelle Van Damme, die een schorsing uitzit na zijn uitsluiting tegen RC Genk. Verder zijn Ono en Vainqueur nog steeds geblesseerd.

De Leuvenaars hebben de punten heel dringend nodig. De jongens van Van Geneugden verloren tegen Kortrijk en Genk en konden afgelopen week niet winnen tegen Oostende. Een magere 1 op 9 is het resultaat. De twijfel sluipt (nog) niet in de Leuvense rangen maar puntenwinst mag niet te lang meer uitblijven.

OHL kon nog nooit winnen tegen Standard en lijkt op papier kansloos. Toch gelooft de coach in de kansen van zijn team. Hij benadrukte dat OHL zich niet zal gaan ingraven op Sclessin. Vanaudenaerde en Raymaekers liggen nog steeds in de lappenmand.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 75,6 euro als favoriet Standard de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van OHL, dan kan je dat liefst 570 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws