zwaZulte Waregem
berBergen
Datum: 17/08/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Regenboogstadion
Live Essevee meteen op rozen
Essevee meteen op rozen
Foto: © SC

Bergen staat met een schamel puntje voorlopig ver onder de plaats waar het werd verwacht, terwijl Zulte Waregem het met een 7 op 9 uitstekend doet - ondanks dat het voetbal nog niet 100% was. Wie wint? Volg het live mee!

Zulte Waregem is met een 7 op 9 goed begonnen aan het seizoen en voor trainer Dury is "10 op 12 zeker een ambitie." Toch weten ze in Zulte Waregem dat ze maar best opletten van Bergen. Een overwinning brengt de kloof met een tegenstander voor play-off I wel al op negen punten, maar zover is het nog niet.

Bij Essevee nog geen Habib Habibou, die nog last heeft van een kleine contractuur in de kuit en een weekje extra wordt gespaard - ook met oog op de duels tegen APOEL vermoedelijk. Ook weg is Ivan Lendric, die deze week naar Lokomotiv in Kroatië trok.

Selectie van Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Colpaert, Verboom, Hazard, Leye, Berrier, Trajkovski, N'Diaye, Naessens, Skúlason, Conté, Duplus, Godeau, Bruzzese, Hinostroza, D'Haene, Crimi, Bongonda, Malanda.

Sinds Bergen terug op het hoogste niveau acteert, speelde het al drie wedstrijden aan de Gaverbeek. Het won evenveel keer met respectievelijk 0-2, 2-3 en 2-4. 

De troepen van Enzo Scifo zullen dus ook deze keer gebeten zijn op een nieuwe overwinning. Dat zal ook zeker gelden voor Tim Matthys, die ooit vier jaar speelde bij de thuisploeg.

Selectie van Bergen: Werner, Dussenne, Franquart, Matthys, Mununga, Chatelle, Shpungin, De Belder, Arbeitman, Lorenzi, Nyoni, Jarju, Le Postellec, Saussez, Angeli, Sapina, Ntambwe, Dupire, Monteyne

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 94 euro als favoriet Zulte Waregem de partij wint. Zet je 60 euro in op nieuwe winst van Bergen aan de Gaverbeek, dan kan je dat 300 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Zulte Waregem laat weten dat er voor en na de wedstrijd tegen Bergen (tot 22.45 uur) tickets kunnen worden gekocht voor de thuiswedstrijd tegen APOEL Nicosia van aanstaande donderdag.

Meer nieuws