gntKAA Gent
berBergen
Nicklas Pedersen (pen) 30'
1-0
Datum: 31/08/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Live Gent 1-0 voor na strafschop Pedersen
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Gent 1-0 voor na strafschop Pedersen
Foto: © SC

Vanavond kijken AA Gent en Bergen elkaar in de ogen in de Ghelamco Arena. Bergen maakt een dramatische start door, Gent kampt met blessures en schorsingen. Welk gewond dier haalt het vanavond? Bij Gent start Christophe Lepoint achterin.

Bij AA Gent zit men centraal achterin met de handen in het haar. Door de afwezigheid van Nahayo, Pirez en Zukanovic starten Cendros en Arzo in het hart van de defensie. Als er ook met hen iets gebeurt, staat Lepoint klaar om te depanneren.

Nieuwe aanwinst Privat zit reeds in de kern, maar een basisplaats komt nog te vroeg. Wie wel zeker start is Hannes Van Der Bruggen, een revelaties op de zes sinds de blessure van David Hubert. "Hannes krijgt de kans om zich te ontwikkelen op die positie", aldus Fernandez gisteren.

Selectie Gent: Boeckx, Diogo, El Ghanassy, Neto, Dejaegere, Vandeputte, Hubert, Arzo, Kola, Van Der Bruggen, Rafinha, Asare, Cendros, Soumahoro, Lepoint, Pedersen, Padt en Privat.

De Draken doen het vanavond noodgedwongen zonder de geblesseerden Shpungin en Franqart. Nieuwe aanwinst Harry Novillo, die overkwam van Olympique Lyon, raakte net op tijd speelgerechtigd.

Bergen kende een dramatische start en heeft absoluut punten nodig. Gent pakt steeds het eerste doelpunt, daar liggen kansen voor de Waalse ploeg.

Selectie Bergen: Werner, Dussenne, Matthys, Beleck, Chatelle, Diandy, Arbeitman, Lorenzi, Nyoni, Jarju, Le Postollec, Saussez, Angeli, Timmermans, Sapina, Ntambwe, Dupire, Monteyne, Soumah en Novillo.

Scoort Arbitman tegen zijn ex-club?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 264 euro op bij een doelpunt van de Israëliër tegen zijn ex-club. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws