lokSporting Lokeren
cerCercle Brugge
Datum: 06/12/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Daknam
Gaat Lokeren door op het elan?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Gaat Lokeren door op het elan?
Foto: © SC

Sporting Lokeren zorgde woensdag voor de sterkste prestatie in de Beker door Standard in Luik een 1-4 pandoering te geven. De jongens van van Maes zitten vol vertrouwen en mogen nu tegen Cercle aan de bak.

Vooral de goal van Patosi zal niet snel vervagen in ons geheugen. De Zuid-Afrikaan lijkt opnieuw naar zijn beste vorm toe te groeien. Lokeren wil vooral een herhaling van de matchen tegen Lierse en Westerlo vermijden. Een ongeïnspireerd Lokeren kwam daar niet verder dan twee gelijke spelen.

Bij Lokeren kan Peter Maes nog steeds rekenen op een bijna volledig fitte kern. Davino Verhulst is nog out en ook Fernandez Balufo ligt nog steeds in de lappenmand. Voor het overige kan de oefenmeester zijn type-elftal opstellen.

Selectie Lokeren: Abdurahimi, Ansah, Copa, Corryn, De Pauw, Dessers, Galitsios, Kaya, Lazic, Leye, Maric, Mertens, Ngolok, Odoi, Overmeire, Patosi, Persoons, Remacle, Scholz en Vanaken.

Bij Cercle Brugge was er beterschap tegen Racing Genk, maar punten werden er niet gehaald. Tegen KVV Coxyde werd in de Beker wel gewonnen, maar de Vereniging had wel verlengingen nodig. De drie goals die het daarin scoorde, waren een opsteker.

Na de zege van Waasland-Beveren is het van moeten voor Cercle. Er gaapt nu al een kloof van zeven punten tussen Waasland-Beveren en staartploegen Cercle en Lierse. Zulte Waregem staat, met die punten van tegen Standard bijgeteld, zes punten hoger. Het is dus moneytime voor Cercle.

Kan Cercle stunten?

De Vereniging is de duidelijke underdog vanavond. Bij een goeie gok van zestig euro op de troepen van Vidarsson kan je maar liefst 435 euro opstrijken. Die zestig euro krijgt u via deze link helemaal gratis!

Meer nieuws