Datum: 13/12/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Freethiel
Zet Waasland-Beveren de opmars voort?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Zet Waasland-Beveren de opmars voort?
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren is on fire zoals ze dat over de plas zo mooi zeggen. De troepen van Ronny Van Geneugden haalden zowaar zes op zes en gingen zo als een raket uit de gevarenzone.

Het gaf de burger aan de blauw-gele kant van het Waasland ongetwijfeld moed. Voor de zeges tegen Mouscron-Péruwelz en Westerlo zag het er immers belabberd uit voor Colin Coosemans en co. Met die twee overwinningen zette het team extra druk op Lierse en Cercle Brugge.

Van Geneugden kan niet rekenen op onder meer Bojovic en Ibou. Voor Maric en Oumarou was geen plaats in de selectie. 

Selectie Waasland-Beveren: Rogiest, Corstjens, Cale, Robson, Hubert, Addy, Henkens, Vukusic, Baldé, Ibou, Rowell, Emond, Destorme, Steppe, D’Ulivo, Blondelle, Vermeulen, Coosemans, Sousa en Luyckx.

Charleroi zag een erg mooie zegereeks gestopt door aartsrivaal Standard in de Waalse derby. De Carolo's azen dus op revanche én staan nog steeds dichtbij play-off 1. Het wordt vanavond strijd op het scherpst van de snee.

Bij de Carolo's zijn Saglik, Marcq en Leemans geblesseerd. Vandermeulen is geschorst. Verder was er geen plaats voor Rossini, Willems en Vervoort.

Selectie Chaleroi: Coulibaly, Daf, Diandy, Fauré, François, Galvez Lopez, Geraerts, Houdret, Kebano, Mandanda, Kitambala, Mata, Martos, Marinos, N'Ganga. Ndongala, Penneteau, Tainmont, Dewaest, Baume.

Pakt Waasland-Beveren negen op negen?

UNIBET ziet geen favoriet vanavond. Een goeie gok van zestig euro op de Leeuwen of de Carolo's kan 156 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs helemaal gratis.

Meer nieuws