lieLierse SK
wbeSK Beveren
Datum: 24/01/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
#LIEWBE oftewel: wedstrijd van de laatste kans voor Pallieters
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
#LIEWBE oftewel: wedstrijd van de laatste kans voor Pallieters
Foto: © Photonews

Lierse SK wil vanavond een laatste strohalm grijpen om play-off 3 te vermijden. In een regelrecht degradatieduel met Waasland-Beveren is het erop of eronder voor de Antwerpenaren.

Lierse SK kampeert momenteel op een laatste stek en telt al zes punten achterstand op Waasland-Beveren. De stelling heeft dan ook geen betoog nodig: met een nieuwe nederlaag is het over en sluiten voor de Pallieters.

De troepen van Slavisa Stojanovic kunnen zich misschien optrekken aan de komst van Joan Capdevila. Al lijkt het ons sterk dat de 36-jarige Europees - en wereldkampioen de geelhemden plots uit het slop kan trekken.

Waasland-Beveren heeft dan weer een drukke week achter de rug. Guido Brepoels mocht namelijk enkele nieuwe jongens verwelkomen. Met onder anderen Jonathan Wilmet en Floriano Vanzo hopen de Leeuwen play-off 3 te ontlopen.

Er is alleszins al één zekerheid in de basiself van de Waaslanders. Kenny Steppe staat eindelijk terug onder een Belgische lat. Colin Coosemans heeft een akkoord met KV Mechelen en mag van de coach niet meer aantreden. Leuk detail: op de Freethiel won W-B met 2-0.

Kan Lierse eindelijk nog eens winnen?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 125 euro op. Denk je eerder dat de partij wederom in een 0-2 in het voordeel van Waasland-Beveren zal eindigen? Dan mag je maar liefst 1.080 euro bijschrijven op bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws