kvoKV Oostende
lokSporting Lokeren
Datum: 07/02/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Diaz Arena
Lokeren moet winnen in Albertpark om PO1-kansen gaaf te houden
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Lokeren moet winnen in Albertpark om PO1-kansen gaaf te houden
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren staat vanavond voor een zware opdracht. De Waaslanders moeten namelijk winnen op het veld van KV Oostende om de kansen op play-off 1 gaaf te houden.

Sporting Lokeren werd enkele maanden geleden in elke PO1-lijstje genoemd, maar de Waaslanders zijn ondertussen afgezakt naar een achste plaats in het klassement.

De opdracht is dan ook simpel: winnen van KV Oostende. In het andere geval dreigt play-off 2 stilaan onvermijdbaar te worden. En dat zou een zware klap zijn voor de troepen van Peter Maes.

KV Oostende kan dan weer op een een rustig seizoenseinde hopen. The Kustboys pakten afgelopen dinsdag nog een puntje in de Cristal Arena van KRC Genk.

De rode streep ligt ondertussen al zeven punten onder KV Oostende. Met andere woorden: het zou al moeten verkeren om hen naar play-off 3 te sturen.

Pakt Lokeren de zee aan 't zeetje?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET 129 euro op. Denk je eerder dat KV Oostende de punten thuis zal houden? Dan mag je 192 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig. 

Meer nieuws