zwaZulte Waregem
lieLierse SK
Datum: 07/02/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Regenboogstadion
Lierse zoekt een herlancering aan de Gaverbeek
Lierse zoekt een herlancering aan de Gaverbeek
Foto: © SC

In eigen huis ging Lierse vorige week met de billen bloot tegen Standard. Met nog zes speeldagen voor de boeg is het werkelijk nu of nooit voor de spelers op het Lisp. Kunnen ze zich aan de Gaverbeek relanceren?

Wat een verschil met de heenwedstrijd op het Lisp is het, dat duel tussen Zulte Waregem en Lierse. Toen, in oktober, zette Lierse met een 3-1 overwinning Essevee op de rode lantaarn. 

Ondertussen is het een compleet andere situatie: bij Zulte Waregem kunnen ze zich vanavond minstens mentaal redden. "Mathematisch zullen we er nog niet zijn, maar toch mentaal", aldus Karel D'Haene daarover. Dat zal het waarschijnlijk wel zonder N'Diaye moeten doen, die met last is teruggekomen van de Afrika Cup.

Bij Lierse is het echt van moeten. Het zette Losada, Swinkels en co in de uitverkoop, kiest volop de kaart van de jeugd met spelers van de academie en moet daarmee punten proberen pakken. Absoluut geen sinecure ...

Kan Lierse nog eens winnen?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je al 432 euro op. Denk je dat de partij een gelijkspel zal opleveren? Dan mag je maar liefst 183 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig. 

Meer nieuws