Datum: 28/02/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Lierse en Genk allebei met het mes op de keel
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Lierse en Genk allebei met het mes op de keel
Foto: © photonews

Racing Genk moet vanavond op bezoek bij Lierse. Het wordt een beladen duel met twee teams die elk puntje broodnodig hebben in de eindfase van de reguliere competitie.

Racing Genk donderde na de nederlaag tegen Anderlecht uit de top zes op een bijzonder slecht moment. De Limburgers moeten vanavond profiteren van het onderling duel tussen concurrenten Charleroi en Lokeren om alsnog aanspraak te kunnen maken op play-off 1.

"Iedereen beseft het belang van deze wedstrijd maar al te goed", beklemtoont Siebe Schrijvers. Datzelfde geldt voor Lierse dat de laatste strohalm kan grijpen om alsnog de 'mirakelredding' te bewerkstelligen. Bij winst telt Lierse immers evenveel punten als Cercle.

Het belang van deze partij werd nog extra in de verf gezet doordat bij Lierse deze week niemand met de pers mocht praten.

Ik heb veel respect voor Lierse

Genk-coach McLeish beseft maar al te goed dat het geen avondwandeling zal worden op het Lisp. "Lierse heeft een goed team, ik heb veel respect voor hen. We hebben de tegenstander goed ontleed en we hebben een wedstrijdplan. Hopelijk wordt dat snel duidelijk."

Bij de Limburgers ligt al wekenlang hetzelfde viertal in de lappenmand: Hamalainen, Kumordzi, Tshimanga en Mboyo. Helal en Buysens ontbreken vanavond bij Lierse.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 216 euro als Lierse wint
  • 117 euro als KRC Genk wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws