gntKAA Gent
lieLierse SK
Renato Neto (pen) 32'
1-0
2-1
Datum: 07/03/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Laatste strohalm voor Lierse
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Laatste strohalm voor Lierse
Foto: © SC

In de Gentse Ghelamco Arena weet Lierse vanavond waar het aan toe is. Bij een zege kan play-off 2 nog, bij een verlies is het verdict definitief play-off 3.

Ook voor Gent is het een beslissende match. De Buffalo's hebben nog 1 punt nodig om play-off 1 veilig te stellen. In Lierse kregen de Gentenaars het moeilijk en moest een goal van Hannes Van Der Bruggen uiteindelijk redding brengen.

Voor Brecht Dejaegere, Yaya Soumahoro en David Pollet komt de wedstrijd te vroeg. Pedersen is er wel opnieuw bij. Haris Hajradinovic zit opnieuw in de selectie, maar is volgens Hein Vanhaezebrouck nog te wisselvallig zowel op training als tijdens wedstrijden.

Selectie Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Belhocine, Depoitre, Neto, Raman, Poletanovic, Kums, Saief, Van Der Bruggen, Hajradinovic, Siskovski, Asare, Nielsen, Vandenbussche, Simon, Pedersen, Foket, Gershon en Milicevic.

Voor Lierse is het de match van de laatste kans. Bij verlies kunnen de Pallieters enkel nog volgende week voorbij Mouscron-Péruwelz naar de voorlaatste plek springen, op voorwaarde dat de Henegouwers dit weekend niet winnen.

Bij Lierse heerste er deze week een persstop en ook een selectie was niet te vinden op de officiële kanalen van de club.

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee! Lierse is de underdog voor deze wedstrijd. Een goeie gok van zestig euro op de Pallieters kan maar liefst 720 euro opleveren!

Meer nieuws