Datum: 07/03/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Achter de Kazerne
Standard trekt gewaarschuwd richting Mechelen
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Standard trekt gewaarschuwd richting Mechelen
Foto: © photonews

Terwijl op de andere velden de spanning overheerst, staat er vanavond Achter de Kazerne weinig op het spel. KV Mechelen maakt zich op voor PO2, Standard wil in de meest gunstige positie de titelstrijd aanvatten.

De Luikenaars boekten de jongste vijf duels een keurige 13 op 15 hijgen in de nek van Club Brugge, Anderlecht en AA Gent. De Rouches bewaren trouwens goede herinneringen aan hun trip naar Mechelen. De voorbije drie matchen pakten ze er immers de volle buit mee.

Standard mist vanavond Jelle Van Damme met een gebroken teen. Andrade neemt zijn plek in. Arslanagic en Trebel zijn twee jongens om in de gaten te houden. Beide spelers zouden wel eens een geel karton kunnen pakken om met een propere lei aan PO1 te beginnen.

Reuzendoder

Malinwa heeft van zijn kant weinig te winnen of te verliezen, maar wil zijn reputatie van reuzendoder nog was sterker maken. Anderlecht en Club, die er niet konden winnen, kunnen erover meespreken.

Aleksandar Jankovic kan de komende drie duels geen beroep doen op Joachim Van Damme. De middenvelder zit een schorsing uit na zijn tackle op de enkel van Ibrahima Conté.

Speel gratis en win!

Voetbalkrant.com en UNIBET zetten u alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro!

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Meer nieuws