Datum: 07/03/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Diaz Arena
Waasland-Beveren wil punten pakken op veld van Oostende
Nick Goetstouwers
| 0 reacties
Waasland-Beveren wil punten pakken op veld van Oostende
Foto: © Photonews

Oostende krijgt vanavond het bezoek van Waasland- Beveren. Beveren kon in de laatste drie wedstrijden enkel tegen Kortrijk winnen en heeft de 3 punten broodnodig om PO 3 te vermijden. Oostende is gered maar wil zijn laatste thuiswedstrijd ongetwijfeld winnen.

Het wordt een belangrijke wedstrijd morgen tussen Oostende en Waasland-Beveren, vooral voor die laatste dan. De mannen van Guido Brepoels willen de drie punten maar wat graag meenemen naar de Freethiel om zich veilig te stellen voor de degradatie.

Brepoels beschikt hierbij over belangrijke troef. Zijn volledige kern is wedstrijdfit en de topschutter van Waasland-Beveren, Renoud Emond, is terug volledig wedstrijdfit.

Geen extra druk

Brepoels wil zijn manschappen echter geen extra druk opleggen. “Het is geen wedstrijd van alles of niets. Ik leg de spelers geen extra druk op, dat kan verlammend werken.”

De kustboys zijn gered maar zullen de laatste thuiswedstrijd van het seizoen uiteraard in schoonheid willen afwerken. Eerder dit seizoen werd er verloren van W-B met het kleinste verschil. De mannen van Fred Vanderbiest zullen dus ongetwijfeld gemotiveerd zijn. Voor KVO wordt het eveneens een blij weerzien met Jonathan Wilmet, die tijdens de wintermercato uitgeleend werd aan Waasland-Beveren.

Wie is uw favoriet?

Durft u gokken op een stuntzege van de Waaslanders aan de kust? Dan kan uw gratis bonus van 60 euro bij ons meteen 225 euro opleveren, een gelijkaardig bedrag is er ook voor een puntendeling.

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Meer nieuws