wbeSK Beveren
lokSporting Lokeren
Datum: 15/03/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Freethiel
Wasico is vooral voor Waasland-Beveren primordiaal
Wasico is vooral voor Waasland-Beveren primordiaal
Foto: © Photonews

Een Wase derby heeft altijd zijn belang, maar op speeldag 30 zijn de belangen voor de thuisploeg toch nog iets groter. Zij moeten absoluut winnen (of hopen dat Cercle dat niet doet) om in play-off 2 te raken. Voor Lokeren doet het er allemaal niet meer zo toe.

Renaud Emond. Dat is de man waar Waasland-Beveren ook vandaag moet op rekenen. Hij scoorde al 13 rozen en staat daarmee gedeeld aan de leiding van de topscoorders, maar mag met de Gouden Stier op zijn rug spelen.

Guido Brepoels zag de voorbije weken een heel gretige groep. "Soms was de drang om te winnen misschien zelfs te groot", gaf hij aan op de persconferentie eerder deze week.

Bij Lokeren zijn de fans dan weer zonder medelijden: "Laat Lokeren maar winnen, WB had tijdens het seizoen maar meer punten moeten pakken." En toch: Lokeren is ook niet rouwig als er ook volgend jaar weer twee Wasico's op het programma zouden staan. Of misschien zelfs al tijdens play-off 2?

Speel en win!

168 euro bij winst WB
151 euro bij winst Lokeren

Voetbalkrant.com zet u op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro bij UNIBET!

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Meer nieuws