Datum: 15/03/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Het Kuipje
Club Brugge heeft één duidelijk doel in het Kuipje
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Club Brugge heeft één duidelijk doel in het Kuipje
Foto: © Photonews

Club Brugge sluit vanmiddag de reguliere competitie af met een verplaatsing naar KVC Westerlo. Michel Preud'homme heeft één duidelijke opdracht voor zijn troepen: "Ik wil de play-offs als leider beginnen."

"De voorsprong zal heel klein zijn", vertelt Michel Preud'homme. "Maar voor mij is het belangrijk om als nummer één te beginnen. Bovendien kan dat ook een psychologisch voordeel zijn."

Op basis van de heenwedstrijd moet blauw-zwart alvast geen tegenstand vrezen. Het werd in november namelijk een droge 5-0-pandoering voor de Kemphanen.

Club Brugge kan alvast geen beroep doen op de geschorste Boli Bolingoli. Victor Vazquez en Bjorn Engels liggen in de lappenmand, terwijl José Izquierdo zal worden gespaard met het oog op de belangrijke wedstrijden van volgende week.

Voor de Kempenzonen staat er dan weer helemaal niets op het spel. Harm van Veldhoven kan Mbaye Diagne alvast niet gebruiken. De aanvaller zit op de strafbank.

Pakt Club Brugge simpelweg de winst in Westerlo

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET 87 euro op. Verwacht je ook deze keer een blauw-zwarte forfaitscore? Dan mag je maar liefst 2.040 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig. 

Meer nieuws