Datum: 25/07/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Diaz Arena
Kustboys willen gecharterde trein uit Mechelen puntenloos huiswaarts sturen
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Kustboys willen gecharterde trein uit Mechelen puntenloos huiswaarts sturen
Foto: © Photonews

KV Oostende en KV Mechelen trekken vanavond hun voetbaljaargang op gang. Beide ploegen dromen dit seizoen van net dat tikkeltje meer, maar dan is een goede start natuurlijk van levensbelang.

"Bij een vier op zes zal ik van een goede start spreken", sprak Yves Vanderhaeghe alvast grote woorden. "Maar zes op zes is natuurlijk beter." Jawel, de ambitie van the Kustboys is simpel: play-off 1 en het is feest in de Kama Lounge.

Met onder anderen Gohi Bi Cyriac, David Rozehnal en Joseph Apkala landden er de voorbije weken een pak nieuwkomers in het Albertpark. Het zorgt ervoor dat jongens als Bjorn Ruytinx en Niels De Schutter zelfs niet tot de wedstrijdselectie behoren. 

KV Mechelen strandde vorig seizoen op een zucht van de elitegroep en heeft dit seizoen hét doel om er niet naast te grijpen. "Ik denk dat Malinwa momenteel een geoliede machine is", zei Wouter Biebauw nog over zijn voormalige werkgever.

Aleksandar Jankovic kan geen beroep doen op zijn volledige groep. Seth De Witte en Edin Cocalic hebben nog een schorsingsdag staan van vorig seizoen en moeten dus meteen op de strafbank.

Pakt KV Oostende meteen de overwinning? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een mooie 150 euro op. Denk je eerder dat KV Mechelen aan het langste eind zal trekken? Dan mag je maar liefst 162 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws