cluClub Brugge
kvoKV Oostende
1-0
Datum: 18/10/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Jan Breydel
Club Brugge - KV Oostende, oftewel 'van moetens' vs. 'niets moet, alles mag'
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Club kan zich geen puntenverlies veroorloven tegen de leider

Club Brugge - KV Oostende, oftewel 'van moetens' vs. 'niets moet, alles mag'
Foto: © Photonews

Club Brugge en KV Oostende spelen vanmiddag dé topper van het voetbalweekend. Vooral voor blauw-zwart staat er een pak op het spel. Ook Michel Preud'homme beseft dat een nieuw verlies uitgesloten is.

Eerst en vooral: de wedstrijd wordt in een kolkend Jan Breydelstadion gespeeld. De thuisvakken zijn uitverkocht, terwijl de Club-fans eerder deze week al lieten weten dat ze een reactie verwachten. Maar ook KV Oostende vult een volledig bezoekersvak.

De leider in onze Belgische competitie staat bovendien op z'n sterkst. Enkel Andile Jali kwam later aan door interlandverplichtingen. "En we hebben niets te verliezen in Brugge", wentelt Yves Vanderhaeghe zich in de rol van underdog. 

Michel Preud'homme kan dan weer geen beroep doen op Ruud Vormer. En dat is een serieuze aderlating. De Nederlander was de voorbije weken namelijk de speler die de kar enigszins trok. 

"KV Oostende staat verdiend aan de leiding", is MPH eerlijk. "Het wordt een lastige wedstrijd, maar we spelen thuis. En dan spreken de statistieken altijd in ons voordeel."

Pakt Club Brugge de overwinning? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 92 euro op. Denk je eerder dat KV Oostende ook blauw-zwart onderuit haalt? Dan mag je maar liefst 345 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws