Datum: 25/10/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Lotto Park
Het doel van RSC Anderlecht: Club Brugge kloppen en de leidersplaats pakken
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

RSC Anderlecht wil voorbij Club Brugge de leidersplaats pakken

Het doel van RSC Anderlecht: Club Brugge kloppen en de leidersplaats pakken
Foto: © Photonews

RSC Anderlecht en Club Brugge spelen vanmiddag dé topper van het voetbalweekend. Beide grootmachten hebben een Europese wedstrijd in de benen. De hoofdstedelingen kunnen dan weer de leidersplaats pakken.

KAA Gent en KV Oostende hielden het gisteren na een aangename partij op een 2-2-gelijkspel. Daardoor kan RSC Anderlecht - mits winst tegen Club Brugge - de lachende derde van het voetbalweekend worden. 

De troepen van Besnik Hasi tankten afgelopen donderdag alvast vertrouwen tegen Tottenham Hotspur. "Een overwinning zou er dan ook voor zorgen dat we een prachtige week hebben gehad", blikt de oefenmeester vooruit. 

Club Brugge bleef afgelopen donderdag dan weer steken op een 1-1-gelijkspel bij Legia Warschau. "Maar de competitie krijgt dit seizoen voorrang op Europa", was Michel Preud'homme voor die wedstrijd al bezig met de verplaatsing naar Brussel.

De Luikenaar kan overigens terug een beroep doen op Felipe Gedoz en Victor Vazquez. José Izquierdo zit dan weer op de strafbank. De Colombiaan pakte vorige zondag nog rood tegen KV Oostende.

Pakt RSCA de overwinning én de leidersplaats? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 110 euro op. Denk je eerder dat Club Brugge voor het eerst sinds 1998 kan winnen in het Astridpark? Dan mag je maar liefst 264 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig. 

Meer nieuws