Datum: 25/10/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Hoogspanning op Mambourg: Charleroi wil Standard nóg wat dieper in de put duwen
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Sporting Charleroi ontvangt Standard in het kader van de Waalse derby

Hoogspanning op Mambourg: Charleroi wil Standard nóg wat dieper in de put duwen
Foto: © photonews

Vanavond gaat het fel geplaagde Standard op bezoek bij Sporting Charleroi. De Luikse club heeft dringend nood aan een deugddoende overwinning, maar op Mambourg kunnen ze hun rivaal nog wat dieper in de put duwen.

Charleroi zette de voorbije weken enkele goede resultaten neer, maar ging vorig weekend verrassend onderuit op het veld van KV Kortrijk. De troepen van Felice Mazzu speelden ongeïnspireerd en konden nooit aanspraak maken op de zege.

De Zebra’s hebben dus iets recht te zetten, en dat tegen Standard. Mazzu kan over een nagenoeg fitte kern beschikken. Enkel de geblesseerden Marcq en Ferber zijn niet van de partij.

Standard mét Van Damme in de ploeg?

Bij Standard is het dan weer van moeten. De Rouches moeten eindelijk nog eens aanknopen met de zege én moeten ook gewoon winnen van hun rivaal. Als Standard zou verliezen, dan loopt Charleroi zelfs al negen punten uit in de stand.

Yannick Ferrera moet het nog steeds zonder de geblesseerden Scholz en Enoh stellen, terwijl ook Tetteh onzeker is voor de match van vandaag. In tegenstelling tot vorige week, komt aanvoerder Van Damme mogelijk terug in het elftal.

Meer nieuws