Datum: 25/10/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stayen
STVV wil de 0 op 9 van zich afschudden tegen KV Kortrijk
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Sint-Truiden en KV Kortrijk sluiten matchdag 12 af

STVV wil de 0 op 9 van zich afschudden tegen KV Kortrijk
Foto: © photonews

STVV en KV Kortrijk sluiten vanavond op Stayen de twaalfde speeldag af. Na de 0 op 9 zijn de Truienaars uit op puntengewin. KV Kortrijk wil dan weer de aansluiting met PO1 bewaren.

Sint-Truiden liet in de eerste helft Achter de Kazerne weer zijn aantrekkelijk voetbal van het seizoensbegin zien, maar ging wel met 3-0 ten onder. De laatste competitiezege in eigen huis dateert inmiddels van 21 augustus, in de Limburgse derby tegen Racing Genk (3-1).

Chris O'Loughlin wil daar verandering in brengen en zal dat moeten doen zonder Dompé. De Fransman is een weekje out na een auto-ongeluk. Voorts vervangt Nirisarike de geblesseerde Erichot (knie).

Johan Walem is bevreesd voor het Haspengouws kunstgras. De Kerels trainden enkele keren op synthetisch terrein in aanloop naar de match van vanavond.

De geschorste Pavlovic en Rolland reizen niet mee naar Stayen. Voor het overige kent KVK geen geblesseerden.

Wie sluit de matchdag af met een zege?

Is dat volgens u STVV? Dan levert een gokje van 60 euro op de thuisploeg u 153 euro op. Meer vertrouwen in de bezoekers? Dan kan u met een poging voor hetzelfde bedrag 165 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Meer nieuws