Datum: 27/10/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Diaz Arena
KV Oostende wil leidersplaats terugpakken, terwijl Genk moet reageren
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

KV Oostende en KRC Genk openen de midweekspeeldag

KV Oostende wil leidersplaats terugpakken, terwijl Genk moet reageren
Foto: © photonews

Koning Voetbal is ook deze week baas in België. KV Oostende en KRC Genk openen vanavond, samen met nog twee andere partijen, de midweekspeeldag. En het moet gezegd: dat wordt meteen een leuke partij.

KV Oostende is sinds zondagavond immers niet langer de fiere leider in onze Jupiler Pro League. De Kustboys gingen dan wel een punt halen bij de landskampioen, maar dat was niet genoeg om RSC Anderlecht af te houden. 

Al kan de wereld er vanavond alweer anders uitzien. Een overwinning tegen KRC Genk zorgt ervoor dat Marc Coucke zijn voicemail nog maar een keertje opnieuw mag instellen. 

Bovendien kon KRC Genk buitenshuis - ook al werd er gewonnen bij Waasland-Beveren - allesbehalve overtuigen. En laat het Oostendse Albertpark nu net een moeilijk in te nemen fort zijn. 

Al verwacht Peter Maes natuurlijk een reactie van zijn Smurfen. Royal Mouscron Péruwelz vernederde Genk afgelopen vrijdag nog in de eigen Cristal Arena met 0-4. De blauwhemden willen dus hun eergevoel laten spreken.

Kan KV Oostende de punten thuishouden? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al meteen een leuke 132 euro op. Denk je eerder dat KRC Genk de volle buit zal rapen? Dan mag je maar liefst 189 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws