Datum: 31/10/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Het Kuipje
Club Brugge wil uitcomplex afschudden bij de rode lantaarn
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KVC Westerlo - Club Brugge

Club Brugge wil uitcomplex afschudden bij de rode lantaarn
Foto: © Photonews

Club Brugge gaat vanavond op bezoek in het altijd gezellige Kuipje van KVC Westerlo. Het vlotte dit seizoen nog niet voor blauw-zwart buiten de grenzen van Olympia, maar daar willen de West-Vlamingen iets aan doen.

De balans in uitwedstrijden voor Club Brugge staat momenteel op een heel povere 4 (!) op 21. Een wedstrijd op het veld van de rode lantaarn is dus een ideaal momenteel om alles van zich af te voetballen. 

KVC Westerlo staat momenteel overigens - door de overwinning van Sporting Lokeren bij KRC Genk - helemaal alleen op die laatste plaats. Met andere woorden: de druk op Harm van Veldhoven staat hooggespannen. 

Een gelukje voor de Kemphanen. Club Brugge komt niet met de sterkste elf op bezoek. Ruud Vormer en José Izquierdo liggen in de lappenmand, terwijl Laurens De Bock geschorst moet toekijken. 

"Het zal een moeilijke wedstrijd worden", is Michel Preud'homme dan ook op z'n hoede. "Westerlo kon de reputatie van reuzendoder dit seizoen nog niet waarmaken, maar RSC Anderlecht en KAA Gent hadden het knap lastig."

Pakt Club Brugge de volle buit buitenshuis? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 99 euro op. Denk je eerder dat KVC Westerlo de punten kan thuishouden? Dan mag je maar liefst 306 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig. 

Meer nieuws