Datum: 21/11/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Jan Breydel
Preud'homme en Dury moeten hun puzzelkunsten bovenhalen
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Club Brugge - Zulte Waregem

Preud'homme en Dury moeten hun puzzelkunsten bovenhalen
Foto: © Photonews

Club Brugge ontvangt in de vooravond Zulte Waregem. Beide ploegen kamperen momenteel netjes in de top zes van het klassement. Het wordt dus een aangename wedstrijd op Olympia.

Michel Preud'homme én Francky Dury zullen echter moeten sleutelen in hun defensie. Beide ploegen missen enkele basispionnen voor de eerste wedstrijd van de terugwedstrijd. 

Club Brugge mist Oscar Duarte en Laurens De Bock. Beide jongens zijn minstens een maand buiten strijd. "Maar ik had al zo'n voorgevoel en heb daarom Brandon Mechele de voorbije weken een beetje extra rust gegeven", aldus MPH.

Essevee kan dan weer geen beroep doen op de geschorste Joël Sami. Ook Karel D'Haene en Cédric D'Ulivo zijn door blessures niet van de partij in het Jan Breydelstadion. 

De fans van Club Brugge roepen overigens op om in de achttiende minuut een hartverwarmend applaus te geven voor Maxime Lestienne. De voormalige speler van blauw-zwart verloor onlangs beide ouders.

Houdt Club Brugge de punten thuis? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 84 euro op. Denk je eerder dat Zulte Waregem de overwinning zal pakken op Olympia? Dan mag maar liefst 390 euro bij op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws