gntKAA Gent
wesWesterlo
Datum: 20/11/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Gent moet zich herpakken tegen Westerlo: "Vervangers Depoitre en Milicevic moeten zich tonen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing Gent-Westerlo

Gent moet zich herpakken tegen Westerlo: "Vervangers Depoitre en Milicevic moeten zich tonen"
Foto: © Photonews

AA Gent moet zich na de nederlaag tegen Charleroi herpakken tegen Westerlo. Dat moet het alvast zonder Depoitre en Milicevic zien te klaren. Vanhaezebrouck verwacht alvast een stevig blok.

In de heenwedstrijd speelde Gent gelijk in het Kuipke. "We hebben al veel punten laten liggen tegen teams als Westerlo. Normaal gezien moet je altijd proberen winnen, maar het is niet simpel voor ons om te winnen tegen de ploegen onderin", aldus Vanhaezebrouck.

"We hebben ook punten laten liggen tegen Mechelen in eigen huis. Die hebben twee punten gepakt op verplaatsing. Eentje hier en één in Anderlecht. Dat zegt ook veel. In België zijn er geen makkelijke matchen, in Nederland is het snel 6-0 tussen de eerste en de laatste."

Doorgaans zijn we beter tegen de sterkere ploegen

"Iedereen verwacht ook dat we drie punten pakken, maar we doen het doorgaans beter tegen de betere ploegen." Het is aan de vervangers van Depoitre en Milicevic om zich te tonen. "Ze moeten laten zien dat ze hen op een deftige manier kunnen vervangen."

Selectie Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Johansson, Coulibaly, Neto, Poletanovic, Mitrovic, Kums, Saief, Dejaegere, Thoelen, Asare, Tabekou, Nielsen, Vandenbussche, Raman, Simon, Foket en Soumahoro.

Bij Westerlo wordt het vooral een speciale match voor Gilles Ruyssen. De centrale verdediger spendeerde een groot deel van zijn jeugdopleiding bij de Buffalo's en maakte er twee seizoenen geleden ook zijn debuut.

Selectie Westerlo: Van Hout, Apau, Trompet, Petkovic, Lecomte, Koffi, Hyland, Gounongbe, Aoulad, Brouwers, Mustoe, Schuermans, Schouterden, Verschueren, Bnou Marzouk, Ruyssen, Molenberghs, Cools, Van Langendonck, Visnakovs.

Kan AA Gent de steekjes die het liet vallen tegen Charleroi oprapen? Een goeie gok van 60 euro kan je bij een Gentse zege 76 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws