wbeSK Beveren
cluClub Brugge
Datum: 24/01/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Freethiel
Club Brugge wil bekerkater(tje) doorspoelen op de Freethiel
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

Waasland Beveren - Club Brugge

Club Brugge wil bekerkater(tje) doorspoelen op de Freethiel
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren en Club Brugge sluiten vanavond het voetbalweekend af. De thuisploeg moet de komende weken punten sprokkelen tegen de toppers, terwijl blauw-zwart zich wil herstellen na de nederlaag bij KAA Gent.

"Ik wil zondagavond geen complimenten krijgen van Michel Preud'homme", is Stijn Vreven duidelijk. "Ik word er doodziek van om telkens complimenten te krijgen van de tegenstander. Ik speel liever een kutmatch met drie punten."

Leuk detail: Milos Maric is onzeker voor de komst van blauw-zwart. De middenvelder kampt met uitslag op de rug. De reden: het gebruik van een verkeerd waspoeder. 

Bij Club Brugge ontbreken Leandro Pereira en Bernie Ibini-Isei nog steeds. Laurens De Bock is verlost van zijn enkelblessure, maar is nog niet klaar om een wedstrijd te spelen. Ook Abdoulay Diaby ontbreekt in de selectie.

In de heenwedstrijd werden de Leeuwen nog afgedroogd met 5-1 door Club Brugge. Met andere woorden: Waasland-Beveren moet reageren. 

Houden de West-Vlamingen de punten thuis? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 88 euro. Denk je dat blauw-zwart ook met 1-5 komt winnen op de Freethiel? Dan mag je maar liefst 2.340 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws