Datum: 30/01/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: King Power at Den Dreef
Den Dreef maakt zich op voor de grote Valdes-show, wie neemt de gewezen Barça-ster te grazen?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Den Dreef maakt zich op voor de grote Valdes-show, wie neemt de gewezen Barça-ster te grazen?
Foto: © photonews

Aan de Leuvense Dreef zijn vanavond alle blikken gericht op Victor Valdes. De Catalaanse goalie die overkwam van het Theatre of Dreams debuteert voor Standard op het veld van OH Leuven.

Het gewezen Barça-sluitstuk die pittoreske voetbaltempels gewoon is, zal zijn ogen opentrekken. En wees maar zeker dat OHL Valdes niet zal sparen in zijn opener voor de Rouches.

De promovendus zit nog steeds in volle degradatiestrijd en heeft al weken de wind in de zeilen. De laatste keer dat de Leuvenaars verloren dateert alweer van 12 december op het veld van Charleroi. Ferrera moet vanavond Bostock en Kanu missen wegens schorsing. Houdret en Reynaud zijn hun vervangers.

Standard probeert de uppercut die het vorige week van AA Gent kreeg achter zich te laten. Santini neemt wellicht zijn plek in de spits weer in. Enoh vervangt de naar Werder Bremen vertrokken Yatabaré.

Wie pakt de volle buit?

Ziet u OHL een zesde thuiszege boeken? Dan kan u met een gokje van 60 euro bij UNIBET 210 euro bijschrijven op uw bankrekening. Met een gokje voor hetzelfde bedrag op winst van Standard wint u 123 euro.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Meer nieuws