gntKAA Gent
moeMoeskroen
Datum: 12/02/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Zet Gent de puntjes op de 'i' tegen Moeskroen?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Gent-Moeskroen

Zet Gent de puntjes op de 'i' tegen Moeskroen?
Foto: © photonews

Na de twee nederlagen in en tegen Club Brugge kan Gent in eigen huis een positieve generale repetitie voor de partij tegen Wolfsburg houden. De Buffalo's moeten dan wel voorbij Moeskroen.

Bij AA Gent zien we alvast geen spoor van Rami Gershon. De Israëliër is wel degelijk goed op weg om snel terug te keren, maar Vanhaezebrouck heeft andere plannen met hem dit weekend. "Hij gaat dit weekend stevig doortrainen. Dan is hij klaar om tegen Wolfsburg op de bank te zitten."

Voor het overige loopt de Gentse ziekenboeg leeg. Van Der Bruggen, Olayinka en Wikheim trainden gisteren allen individueel buiten. "Wikheim zie ik het snelste terugkeren van die drie", gaf Vanhaezebrouck mee die ook Boussoufa voor het eerst in de kern opnam.

Selectie Gent: Sels, Rafinha, Boussoufa, Coulibaly, Matton, Depoitre, Neto, Diedhiou, Mitrovic, Kums, Saief, Schoofs, Deaux, Dejaegere, Thoelen, Asare, Nielsen, Vandenbussche, Simon, Foket en Milicevic.

Bij Moeskroen missen ze door de twee rode kaarten van vorige week twee grote spitsen. Vooral voor Coulibaly (ex-Gent) zal het missen van deze match pijn doen. "Het is jammer dat hij er niet bij is", aldus Brecht Dejaegere. "Het is een joviale gast die ik al vaak in Gent tegenkwam."

"Maar de anderen zullen zich willen tonen", sluit de middenvelder af. Marko Scepovic is er alvast niet bij in de selectie van Moeskroen. Zijn Servisch maatje Markovic zal wellicht wel in actie komen.

Kan Gent de goeie vorm terugvinden? Indien de Buffalo's winnen kan een gok van 60 euro u 80 euro opleveren. Wint Moeskroen, dan krijgt u voor diezelfde inzet 525 euro. En die 60 euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Meer nieuws