kvmKV Mechelen
kvkKV Kortrijk
Datum: 27/02/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Achter de Kazerne
Ouderwets avondje aanvalsdrang Achter de Kazerne? Het kan!

KV Mechelen en KV Kortrijk hebben beiden niks meer te winnen of te verliezen

Ouderwets avondje aanvalsdrang Achter de Kazerne? Het kan!
Foto: © photonews

Zowel het seizoen van KV Mechelen als dat van KV Kortrijk zit er zo goed als op. Beide ploegen staan broederlijk naast elkaar met 33 punten, vijf punten achterstand op PO1 en acht punten meer dan de laatste in de stand. Achter de Kazerne kunnen ze er dus een leuke pot van maken.

Geen druk meer, geen verwachtingen meer... Dan kan je toch wel verwachten dat zowel KV Mechelen als KV Kortrijk straks vol voor de aanval gaan kiezen? Chen, Vanlerberghe en Cissé zijn bij Malinwa nog geblesseerd, Van Damme geschorst. Maar Aleksandar Jankovic heeft zijn basisploeg ter beschikking.

Bij KV Kortrijk hetzelfde verhaal. Ze kunnen zo goed als met hun sterkste opstelling beginnen. Misschien vangen we zelfs een glimp op van Philippe Clement, die genoemd wordt als nieuwe trainer van de Kerels. Maar Kortrijk heeft al laten weten dat Karim Belhocine zeker het seizoen uitdoet als trainer.

KV Mechelen of KV Kortrijk?

Unibet geeft beide ploegen zogoed als gelijke kansen, maar er zijn nog enkele leuke nevenweddenschappen. Denkt u immers dat Malinwa op voorsprong komt en toch nog de boot ingaat? Dan kan u bij Unibet 29 keer uw inzet terugkrijgen.

Meer nieuws