lokSporting Lokeren
wesWesterlo
Datum: 05/03/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Daknam
Lokeren wil zich in tot de nok gevuld Daknam redden, maar Bob Peeters kan feestje verstoren
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Sporting Lokeren wil zich in tot de nok gevuld Daknam redden, maar Bob Peeters (KVC Westerlo) kan feestje verstoren

Lokeren wil zich in tot de nok gevuld Daknam redden, maar Bob Peeters kan feestje verstoren
Foto: © photonews

Sporting Lokeren krijgt vanavond het bezoek van KVC Westerlo. Beide ploegen moeten winnen, want ze zijn nog steeds niet zeker van een verlengd verblijf in eerste klasse.

Lokeren zette na de komst van Georges Leekens een goede reeks neer, maar na de jaarwisseling zakten de Waaslanders hélemaal weg. Gevolg: twee speeldagen voor het einde van de reguliere competitie is het bibberen en beven geblazen.

Lokeren pakte uit met een actie waarbij de abonnees gratis iemand kunnen meenemen naar het stadion, om zo voor meer sfeer te zorgen. Aan de fans zal het dus niet liggen. En als je weet dat ook sterkhouder Mijat Maric terug is, ziet het er ook op het veld meteen wat beter uit.

De terugkeer van Bob Peeters

Over naar Westerlo dan. We kunnen niet omheen het feit dat Bob Peeters voor het eerst sinds zijn ontslag terugkeert op Daknam. Na een zege op het veld van... Westerlo, kreeg Peeters zijn C4. De sms-affaire deed geen deugd... "Maar toch trek ik met opgeheven hoofd naar Lokeren", zij de Westel-coach daarover.

Peeters kan rekenen op de jongens die de voorbije weken al punten wisten te rapen. Enkel de langdurig geblesseerden Jeurissen, Lolo en Schouterden zijn niet van de partij.

Het belooft een boeiende wedstrijd te worden op Daknam en jij kan er geld mee verdienen bij Unibet. Nog geen account? Maak er dan via deze link een aan.

Meer nieuws