Datum: 08/08/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Achter de Kazerne
Malinwa thuis onder druk tegen onbekend Moeskroen

KV Mechelen tegen Moeskroen op bouwwerf

Malinwa thuis onder druk tegen onbekend Moeskroen
Foto: © SC

KV Mechelen en Moeskroen staan beiden nog zonder punten helemaal onderaan in de stand. Daar willen ze vanavond verandering in brengen al is het vooral voor Malinwa van moeten in de eerste thuiswedstrijd.

KV Mechelen werd namelijk getipt als kandidaat voor play-off 1 dit seizoen. Voorlopig zit dat er nog niet in: zowel in Oostende als op Jan Breydel werd roemloos verloren.

Maar: Malinwa speelde - door werken aan het stadion - nog niet in eigen huis en met de komst van RMP moet alles dus veranderen. De zittribune is nog niet af, maar het staanvak (3999 plaatsen) is wél klaar om uitzinnige fans te verwelkomen.

Dat moet de crew van Jankovic over de streep helpen richting eerste driepunter van het seizoen. Wel nog zonder Matthys, al is die nu echt dicht bij een terugkeer.

En Moeskroen? Vergeeft u het ons als wij zeggen dat we van hen na twee speeldagen nog bitter weinig weten. Het lijkt er op alsof ze nog zoeken: op het veld en ook in de bestuurskamers.

Als 50% van de targets die we hoorden vallen ook effectief waren geland in Henegouwen, dan speelden ze kampioen. Maar ja: als mijn tante ...

Wie pronkt na vanavond met de eerste driepunter?

Een zege van Malinwa? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 132 euro op. Ziet u eerder de bezoekers met de volle buit gaan lopen? Dan ben je met een poging voor hetzelfde bedrag al meteen 258 euro rijker. Voetbalkrant.com zet u via deze LINK op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro!

Meer nieuws