andAnderlecht
lokSporting Lokeren
Datum: 23/08/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Lotto Park
Anderlecht moet tegen Lokeren véél rechtzetten
Anderlecht moet tegen Lokeren véél rechtzetten
Foto: © Photonews

Na een heel woelige week op Anderlecht wordt er toch met enige schrik uitgekeken naar de komst van Lokeren. De Waaslanders kunnen paars-wit een straffe klap verkopen, maar aan de andere kant zal de motivatie bij de Brusselse spelers ook wel op summum staan.

De 'affaire Vanden Borre' heeft op Neerpede een bom laten vallen. Reken daar nog het verlies tegen Oostende bij en je weet dat de sfeer vandaag gespannen zal zijn. Bij bestuur en staf, maar ook in de tribunes, waar verwacht wordt dat er toch nog velen Vanden Borre zullen steunen.

Hasi krijgt nu ook stilaan veel kritiek en moet iets doen. De ruit op het middenveld gaat hij laten vallen en waarschijnlijk gaan er personeelsveranderingen in de basis gebeuren. Dendoncker komt zo mogelijk aan de start. Najar kan dan weer opschuiven naar de rechtsmidden.

Bob Peeters moet het dan weer doen zonder zijn ervaren aanjager, Koen Persoons. Die is ondertussen hersteld, maar zit nog niet in de wedstrijdkern. Lokeren kon vorige week zijn eerste winst van het seizoen pakken en kan zo iets ontspannender naar het Astridpark afzakken.

Pakt Lokeren de drie punten? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 333 euro op. Denk je eerder dat er een gelijkspel uit de bus valt? Dan mag je maar liefst 246 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws