chaCharleroi
wesWesterlo
Datum: 22/08/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Westerlo gaat in Charleroi op zoek naar eerste punten buitenshuis
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Charleroi en Westerlo ontmoeten elkaar op speeldag 5

Westerlo gaat in Charleroi op zoek naar eerste punten buitenshuis
Foto: © Photonews

Westerlo en Charleroi verloren na hun nederlaag op speeldag 4 de voeling met de top. Vanavond willen beide ploegen vermijden dat een plek in de kelder van de klassering in het vizier komt.

Charleroi won zijn openingsduel tegen Moeskroen-Péruwelz, maar dat bleek meteen ook de laatste zege tot dusver. Te weinig voor een ploeg die zijn stunt van vorig jaar - PO1 bereiken - wil overdoen.

Felice Mazzu was na het verlies van vorige week bij OH Leuven hard voor zijn spelers. Het is nog koffiedik kijken welke Zebra's - wellicht Kebano en/of Ndongala - hij zal slachtofferen. Tainmont, François en Galvez Lopez zijn out.

Harm van Veldhoven brengt in het Stade du Pays wellicht dezelfde elf namen als in de Cristal Arena tussen de lijnen. De Kemphanen willen minstens een punt meegraaien uit het Zwarte Land en rekenen hiervoor op de vierde seizoenstreffer van Gounongbe.

De Kempenaars kunnen met een nagenoeg volledig fitte kern de taalgrens oversteken. Enkel de jonge Verschueren maakt de verre verplaatsing niet mee.

Wie ziet u zegevieren op Mambourg?

Verwacht u een thuiszege voor Charleroi? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 92,4 euro op. Heeft u meer vertrouwen in een Westelse overwinning? Dan kan je met een poging voor hetzelfde bedrag 369 euro rijker worden!

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Meer nieuws