Datum: 23/08/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
KV Oostende wil leidersplaats verdedigen én behouden in de Vurige Stede
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

KV Oostende wil nu ook Standard over de knie leggen

KV Oostende wil leidersplaats verdedigen én behouden in de Vurige Stede
Foto: © Photonews

KV Oostende verdedigt in de vooravond de leidersplaats in Luik. De West-Vlamingen legden afgelopen zondag nog RSC Anderlecht over de knie en willen even goed doen tegen Standard.

Enig probleem: Gohi Bi Cyriac is door een heupblessure twijfelachtig. Dat wil zeggen dat Joseph Akpala mogelijk voor het eerst dit seizoen aan de aftrap staat bij KV Oostende

The Kustboys zijn het nieuwe seizoen met tien op twaalf uitstekend gestart. "Nochtans is de leidersplaats nu onze ambitie niet", vertelt Sébastien Siani." Al is het natuurlijk wel een leuke extraatje.

Standard ging afgelopen donderdag met 2-0-onderuit bij het Noorse Molde FK. In principe hangt het lot van Slavoljub Muslin deels af van deze partij. "Het wordt ook voor mij een cruciale week", liet de oefenmeester optekenen.

Tot slot keren we eventjes een jaartje terug in de tijd. KVO won vorig seizoen in de Vurige Stede namelijk met 3-5. Voor zo'n spektakelwedstrijd willen we ook nu met z'n allen tekenen!

Kan KV Oostende ook in Luik de volle buit pakken? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al meteen een leuke 252 euro op. Denk je eerder aan een gelijkspel? Dan mag je 213 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws