Datum: 22/08/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Freethiel
Waasland-Beveren wil thuisreputatie in de verf zetten tegen zwalpende hekkensluiter
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Waasland-Beveren gaat tegen Moeskroen-Péruwelz voor 9 op 9 in eigen huis

Waasland-Beveren wil thuisreputatie in de verf zetten tegen zwalpende hekkensluiter
Foto: © photonews

Vanavond krijgt Waasland-Beveren het bezoek van hekkensluiter Moeskroen-Péruwelz. De Waaslandse fusieclub is na een meer dan geslaagde start favoriet tegen de Henegouwse fusieclub, die nog steeds niet kon winnen.

Waasland-Beveren begon aan het seizoen met twee zeges en twee nederlagen. Gezien het programma – Anderlecht, Kortrijk, Standard en Zulte Waregem – kan je dat allesbehalve slecht noemen.

Als de Waaslanders vanavond winnen, dan kunnen ze stilaan beginnen spreken van een aardige thuisreputatie. De twee vorige thuismatchen werden alvast winnend afgesloten. Vreven kan geen beroep doen op de geblesseerden Sousa, De Pauw en Luyckx. Van Dooren en M’Sila haalden de selectie niet.

Wachten op versterking

In tegenstelling tot Beveren, begon Moeskroen dramatisch aan het nieuwe seizoen. De Henegouwers zijn op dit moment de enigen in de Jupiler Pro League die nog op zoek zijn naar de eerste overwinning van het seizoen.

Janevski wacht voorlopig nog steeds op versterking, want het bestuur hoopt voor iedere linie nog een nieuwe speler in huis te halen. Voorlopig moet het echter gedaan worden met de jongens die voor handen zijn, en blijft het nog even behelpen.

Waag een gokje!

Ga jij ervan uit dat Waasland-Beveren vanavond met de zege aan de haal gaat? Waag er een gokje op bij Unibet! Een zege van de thuisploeg levert 120 euro op. Als je inzet op een zege van Moeskroen, kan je zelfs 225 euro verdienen. Maak via DEZE LINK een account aan bij Unibet en ontvang jouw welkomstbonus van 60 euro!

Meer nieuws