zwaZulte Waregem
gntKAA Gent
0-1
45' Benito Raman (pen)
1-1
Datum: 12/09/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Regenboogstadion
Vanhaezebrouck wil met kampioen Gent eindelijk eens winnen aan Gaverbeek

Vanavond strijden Zulte Waregem en AA Gent om de drie punten

Vanhaezebrouck wil met kampioen Gent eindelijk eens winnen aan Gaverbeek
Foto: © Photonews

Zulte Waregem en Gent staan beiden met 10 op 18 te blinken op een voorlopige stek in play-off 1. We mogen ons dan ook aan een spannend duel verwachten aan de Gaverbeek.

Zulte Waregem doet het voorlopig goed in eigen huis en staat met 7 op 9. Nu wil het ook de scalp van AA Gent pakken. "Maar het is te vroeg om over play-off 1 te spreken", aldus Jesper Jorgensen.

Al is Francky Dury pertinenter: "De rechterkolom zou een faling zijn, dus willen we die top-8. En je kan maar play-off 1 halen als je al in die linkerkolom zit." Goed nieuws ook voor Essevee: D'Ulivo en Cordaro zijn opnieuw beschikbaar, enkel Aneke en D'Haene zijn nog buiten strijd.

Onuitgegeven defensie bij Gent?

Dan heeft Hein Vanhaezebrouck iets meer reden tot zuchten, want daar zijn toch wel wat verdedigers buiten strijd. Er was al de blessure van Gershon, maar ook Johansson is er niet bij. Bovendien kampen ook Uros Vitas en nieuwkomer Mitrovic met pijntjes.

De landskampioen is wel de enige ploeg die dit jaar nog niet verloor. Op verplaatsing deelden ze al drie keer de punten, een marstabel die hen op het einde van het seizoen toch weer bovenaan zou brengen.

Wie pakt de punten aan de Gaverbeek?

Als de Buffalo's de punten pakken, dan krijgt u al 126 euro van ons. Dan moet u natuurlijk wel eerst via ons inschrijven en zo uw 60 euro gratis bonus claimen. En als Essevee de punten thuishoudt? 210 euro!

Meer nieuws