Datum: 19/09/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: King Power at Den Dreef
OH Leuven wil Essevee nieuwe kater bezorgen

OH Leuven en Zulte Waregem vanavond aan Den Dreef

OH Leuven wil Essevee nieuwe kater bezorgen
Foto: © photonews

OH Leuven wil in eigen huis de punten maar wat graag thuishouden tegen Zulte Waregem. Maar Essevee heeft de goede vorm wel te pakken en wil nu ook tegen de op papier 'kleinere' teams de punten pakken om bovenaan te blijven meedraaien.

De match zal in het kader van de jeugddag helemaal rookvrij zijn. De Leuvenaars roepen op om - als je iemand ziet die een sigaret opsteekt - een groene kaart te laten zien om vriendelijk te verzoeken de sigaret te doven.

Hopelijk zien we wel vuurwerk op het veld. OH Leuven pakte vorige week zijn eerste puntje op verplaatsing, maar doet het vooralsnog vooral thuis aan Den Dreef. Dat wil het nu ook tegen Zulte Waregem doen.

Aan bezoekende zijde wordt het dan weer sleutelen in de verdediging. Diallo is geschorst na zijn tackle op Depoitre tegen Gent, waardoor Baudry vermoedelijk naar het centrum schuift en D'Ulivo zijn debuut zal maken.

Ook Chuks Aneke, Louis Bostyn en Karel D'Haene zullen er niet bij zijn aan Den Dreef. "Onze prestatie tegen Waasland-Beveren was dramatisch, nu willen we punten pakken tegen OHL, Westerlo en Charleroi", waarschuwden diverse spelers en coach al.

Wie pakt de punten? 

Als de thuisploeg gewoon wint, dan kan u van uw gratis bonus van 60 euro - die u HIER kan claimen - meteen 162 euro maken. Winst van Essevee? 153 euro rijker!

Meer nieuws