Datum: 26/09/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
OHL riskeert kind van de rekening te worden na 0 op 12 Standard
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

OH Leuven gaat op speeldag 9 naar het geplaagde Standard

OHL riskeert kind van de rekening te worden na 0 op 12 Standard
Foto: © photonews

OH Leuven trekt op het slechtst mogelijke ogenblik naar Standard. De Rouches pakten 0 op 12 en moeten voor eigen publiek orde op zaken zetten.

Standard eindigde vorige week met negen man bij AA Gent (4-1). Dussaut is er vanavond weer bij, Arslanagic niet. Ook Legear (dij), Enoh en Scholz (beiden voet) ontbreken nog wegens blessure.

Yattara werd dan weer gepasseerd door coach Yannick Ferrera. De Luikse T1 wil eindelijk zien waarom de club Santini deze zomer wegkaapte bij KV Kortrijk.

Net als Standard (2-3 bij Coxyde) haalde OHL het woensdag met dezelfde score van Lommel United. Trossard etaleerde weer zijn puike vorm. Regales scoorde zijn eerste treffer in Leuvense loondienst.

De aanvaller uit Curaçao wil ook in de Jupiler Pro League de netten eens doen trillen, maar ligt in balans met Ojo. Kostovski (schouder) is de enige afwezige pion.

Doorbreekt Standard zijn negatieve reeks?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET op winst van de thuisploeg u 91,2 euro op. Ziet u OH Leuven stunten in de Vurige Stede? Dan kan u met een poging voor hetzelfde bedrag 372 euro bijschrijven op de bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro via deze LINK.

Meer nieuws