Datum: 16/07/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Supercup
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Gent vs. Club: eerste prijs, eerst test, eerste strijd
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Gent vs. Club: eerste prijs, eerst test, eerste strijd
Foto: © photonews

KAA Gent en Club Brugge strijden vanavond om de eerste prijs van het seizoen. Vooral blauw-zwart wil in de Ghelamco Arena wraak nemen voor de verloren titelstrijd.

De woorden van Mathew Ryan zeggen namelijk genoeg. "Ik krijg nog steeds zure oprispingen als ik aan de verloren titel denk", aldus de doelman van blauw-zwart. Club gaat dan wel geen risico's nemen, maar wil wel orde op zaken stellen.

Het is vooral uitkijken naar de nieuwkomers. Met Hans Vanaken en Abdoulay Diaby koos Michel Preud'homme voor gerichte, maar spraakmakende transfers. Tijdens de voorbereiding zat het alvast goed bij de vice-kampioen.

En dat is iets wat de Buffalo's niet kunnen zeggen. Gent verloor regelmatig een wedstrijdje, maar tankte afgelopen zondag tegen Girondins de Bordeaux (4-3-winst, nvdr.) wel vertrouwen.

Hein Vanhaezebrouck zat de afgelopen dagen met de handen in het haar, maar de schade valt mee in de Ghelamco Arena. Lasse Nielsen en Brecht Dejaegere haalden de selectie ondanks enkele kwaaltjes. Vooral eerstgenoemde is belangrijk om de defensieve slagkracht te bewaren.


Meer nieuws