kvmKV Mechelen
gntKAA Gent
Uros Vitas (pen) 90+2'
2-0
Datum: 30/10/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Achter de Kazerne
Kan Gent voor het eerst twee zeges op rij boeken Achter de Kazerne?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: KV Mechelen - Gent

Kan Gent voor het eerst twee zeges op rij boeken Achter de Kazerne?
Foto: © photonews

AA Gent stond met de zege tegen Standard op na de slechte prestaties tegen Eupen en Shakhtar. De Buffalo's staan nu voor een lastige verplaatsing richting Mechelen.

Daar proberen Vanhaezebrouck en co. te bereiken wat dit seizoen nog niet lukte: twee competitiewedstrijden op een rij winnend afsluiten. Of dat met Jacob Rinne dan wel Yannick Thoelen tussen de palen zal zijn, is giswerk. Voor Thoelen kan het wel een terugkeer betekenen naar de club van zijn jeugd.

In de Gentse selectie zitten voor het overige geen grote verrassingen. Matton is er nog steeds niet bij en ook voor Emir Kujovic lijkt het een lang en frustrerend seizoen te worden. Ook nog niet bij de kern is Jérémy Taravel.

Selectie Gent: Rinne, Coulibaly, Neto, Mitrovic, Saief, Schoofs, Van Der Bruggen, Dejaegere, Thoelen, Asare, Nielsen, Perbet, Vandenbussche, Simon, Foket, Rabiu, Esiti, Gershon, Milicevic en Ndongala.

Bij KV Mechelen kunnen ze vertrouwen putten uit het eerste half uur op Anderlecht. De Kakkers maakten het paarswit knap lastig, maar schoten zichzelf in de voet door een gemiste penalty en een rode kaart. Die was voor Bjelica, de verdediger is dan ook niet beschikbaar voor de wedstrijd van vanavond.

Nog afwezig is eerste doelman Anthony Moris. Colin Coosemans neemt het door zijn gescheurde meniscus even van hem over. Voor Uros Vitas kan het een speciale wedstrijd worden als hij mag starten. De Serviër speelde lang bij Gent en maakte vorig seizoen de overstap.

AA Gent is de favoriet bij Unibet. Wil je een groter gokje wagen, voorspel dan een doelpunt van Vitas tegen zijn ex-club. Een inzet van zestig euro kan u dan 1140 euro opleveren. Via deze link geven wij je die zestig euro zelfs gratis!

Meer nieuws