wesWesterlo
zwaZulte Waregem
Datum: 05/11/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Het Kuipje
Leider op bezoek bij rode lantaarn: "Hebben een verantwoordelijkheid"

Volg Westerlo - Zulte Waregem helemaal LIVE bij Voetbalkrant.com

Leider op bezoek bij rode lantaarn: "Hebben een verantwoordelijkheid"

De hekkensluiter tegen de leider, op papier zou dat wel eens een hapje kunnen/moeten worden voor Zulte Waregem. Maar Westerlo is niet slecht bezig en er waait een nieuwe wind door het Kuipje. Kunnen ze stunten?

Zulte Waregem is alvast op zijn hoede. Ook tegen een team als Westerlo wil het graag zijn statistiek van ongeslagen team tegen de rechterkolom behouden. "We onderschatten niemand", aldus Bryan Verboom.

Ook Francky Dury beseft dat een wedstrijd in het Kuipje altijd lastig kan zijn. "We hebben een verantwoordelijkheid als leider. Dus zullen we zo'n matchen moeten openbreken."

Positief is wel dat Essevee blaakt van gezondheid. Brian Hamalainen is opnieuw fit, al kan mogelijk Verboom nog de voorkeur krijgen. Na de wedstrijd in Westerlo is er een interlandreces en twee weken tijd voor ook Bossut om terug in de kern aan te sluiten.

De bezoekers zijn favoriet, een gokje van hen kan je bij UNIBET 102 euro opleveren als u via ons je gratis bonus claimt. Westerlo kan zelfs 174 euro opleveren.

Meer nieuws