Datum: 06/08/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Le Canonnier
Moeskroen krijgt tweede zware hap thuis voorgeschoteld

Moeskroen-Charleroi is om 18u

Moeskroen krijgt tweede zware hap thuis voorgeschoteld

Moeskroen mag twee thuiswedstrijden op rij spelen. Tegen Anderlecht konden ze nog geen punten rapen en nu komt Charleroi op bezoek. Wie haalt het in de Henegouwse derby?

De manschappen van Glen De Boeck speelden een heel verdienstelijke wedstrijd tegen Anderlecht, maar ontbraken volgens hun coach 'métier'. En nu krijgen ze een nieuwe zware hap voorgeschoteld. Felipe Mazzu kan immers teren op zijn kern van vorig seizoen, aangevuld met enkele versterkingen. Enkel het vertrek van Jérémy Perbet liet een grote leemte achter.

Charleroi mikt dit seizoen weer resoluut op play-off 1 en wil zo weinig mogelijk punten laten liggen in de kleinere matchen. N'Ganga mag na zijn rode kaart tegen Waasland-Beveren gewoon meedoen, want zijn schorsing van twee speeldagen gaat pas volgende week in.

De thuisploeg kan u geld opleveren

Er zijn heel wat interessante gokjes te doen bij Unibet, dat u ook nog eens een welkomsbonus van 60 euro geeft als u via deze link inschrijft. Weet u dat u uw inzet al maal 33 krijgt als u inzet op een achterstand bij de rust van Moeskroen, dat daarna nog wint?

Meer nieuws