Datum: 26/12/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Anderlecht wil uit bij het altijd lastige Charleroi een doel realiseren dat dit seizoen nog niet is gelukt
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

RSC Anderlecht trekt op speeldag 21 naar Sporting Charleroi

Anderlecht wil uit bij het altijd lastige Charleroi een doel realiseren dat dit seizoen nog niet is gelukt
Foto: © photonews

De kerstkalkoen van zondag kan bij de spelers van RSC Anderlecht maar beter niet op de maag liggen. Op Boxing Day wacht immers de lastigste verplaatsing van het seizoen naar Charleroi.

De Brusselaars zitten in een goede flow en wonnen afgelopen donderdag op een diefje bij AA Gent. Het doel op Mambourg is duidelijk voor Sofiane Hanni: "Ons vertrouwen is groot om een derde zege op rij te boeken", vertelde de aanvoerder vrijdag nog.

Dat is Anderlecht dit seizoen nog niet gelukt in de Jupiler Pro League. Het verklaart de wisselvalligheid waarmee de Belgische recordkampioen presteert. En dus is een driepunter welgekomen om met een goed gevoel de vakantie in te gaan.

Dat zal ook Felice Mazzu denken. Charleroi staat nog net in de top zes, maar moet nu ploeg in vorm KV Mechelen naast zich dulden en voelt de hete adem van AA Gent, toch wel een zekerheidje voor PO1 lijkt ons, in de nek.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 80 euro gratis wedtegoed met een bonus tot 200%! Een gokje op Charleroi of Anderlecht kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws