Datum: 13/08/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Luminus Arena
Genk is voorzichtig met Waasland-Beveren: "Het wordt opletten voor Schrijvers"

Genk wil Waasland-Beveren niet onderschatten

Genk is voorzichtig met Waasland-Beveren: "Het wordt opletten voor Schrijvers"
Foto: © Photonews

Racing Genk ontvangt vanavond Waasland-Beveren, dat nog puntenloos onderaan bengelt. Toch wil Peter Maes zich niet vergalopperen en de tegenstander onderschatten. Zeker niet omdat er een serieus gemotiveerde speler bijloopt.

De grote vraag bij Genk is of Leon Bailey fit genoeg is om te spelen. Achter zijn naam staat nog een groot vraagteken door een knieblessure. Peter Maes kiest waarschijnlijk opnieuw voor de jonge Heynen in de verdediging en Karelis in de spits. Voor Samatta is voorlopig enkel een invallersrol weggelegd.

Schrijvers kan als een duiveltje uit een doosje toeslaan

Bij de tegenstander speelt Siebe Schrijvers, het talent dat door Genk uitgeleend wordt aan Waasland-Beveren. "Ja, voor hem zullen we op onze hoede moeten zijn. Iedereen kent de kwaliteiten van Siebe. Hij kan als een duiveltje uit een doosje toeslaan. En iedereen wil zich tegen ons laten zien", zei Peter Maes gisteren.

Genk heeft wat recht te zetten na het verlies tegen Gent, maar Waasland-Beveren zal niet met open vizier komen strijden. Stijn Vreven lijkt geleerd te hebben en wil een blok neerzetten in de Luminus Arena. "Het is aan ons om dat blok te ontwrichten", aldus nog Maes.

Een gokje wagen?

De Limburgers zijn torenhoog favoriet in dit duel en dus kan een verrassing van de Waaslanders serieus wat geld opleveren. 7,7 maal uw inzet. En als nieuwe klant kan u daar gratis een gokje op wagen bij UNIBET. Unibet geeft immers een welkomsbonus en dat kan u allemaal ontdekken via deze link.

Meer nieuws