Datum: 21/08/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Gaat Gent naar vier op vier in Ghelamco?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Gaat Gent naar vier op vier in Ghelamco?
Foto: © photonews

AA Gent kan vanavond al de vierde zege op vier thuiswedstrijden pakken tegen Westerlo. De Parel van de Kempen begon niet al te denderend aan het seizoen met een één op negen.

AA Gent overtuigde niet tegen Shkendija in de Europa League, maar kon toch een zege uit de brand slepen. Vooral Coulibaly lijkt de weg naar de netten goed te vinden dit seizoen. Drie scoorde hij er al in de voorrondes, maar in de competitie lukte het nog niet.

Geen al te grote verrassingen in de wedstrijdkern. Dejaegere, Asare, Taravel en Davidzada zijn er nog niet bij. Lucas Schoofs vervoegt de kern opnieuw, voor Hannes Van Der Bruggen wordt het stilaan precair. Hij zit alweer niet in de selectie.

Selectie Gent: Rinne, Coulibaly, Matton, Neto, Kujovic, Rob Schoofs, Lucas Schoofs, Mitrovic, Kums, Saief, Thoelen, Nielsen, Perbet, Vandenbussche, Simon, Horemans, Foket, Gershon, Milicevic en Ndongala.

Westerlo speelde op de openingsspeeldag knap gelijk thuis tegen Standard, maar ging daarna tegen Lokeren en Eupen met de billen bloot. Coach Bob Peeters zal tevreden zijn als hij met een gelijkspel uit de Arena van zijn ex-club kan vertrekken.

Selectie Westerlo: Van Hout, Verbist, Van Langendonck, Apau, Daems, Alessandro, Mustoe, Schuermans, Ruyssen, Matthys, Henkens, Annys, Hyland, Heymans, Molenberghs, Rommens, Lanini, Acolatse, De Ceulaer, Manias, Ganvoula en Visnakovs.

Meer nieuws